Menu
Cursusaanbod

Nieuwe cursusprogramma winter/voorjaar 2021.
Update 12 januari

Ook in de eerste helft van 2021 zullen naar verwachting vooralsnog slechts een beperkt aantal mensen kunnen worden geplaatst voor onze cursussen. Uiteraard passen we dit aan als de coronarichtlijnen dit toelaten.
Mocht de cursus van uw voorkeur vol zijn, dan is het vaak nog wel mogelijk om deze cursus online te volgen.

Update 12 januari 2021
In ieder geval tot en met 9 februari zullen er door de landelijke lockdown geen colleges op locatie gegeven kunnen worden. In januari of februari geplande colleges zullen ofwel online worden gegeven of de cursus wordt uitgesteld. Als u zich heeft ingeschreven voor een cursus die in januari of begin februari begint, dan ontvangt u hierover ongeveer 2 weken voor de geplande aanvangsdatum een mailbericht. Als een cursus wordt uitgesteld (latere aanvangsdatum) wordt dit ook op de website vermeld. Ook de uiterste inschrijfdatum wordt daarmee aangepast.

Filteren
U kunt uw cursus eenvoudig vinden door gebruik te maken van het filterprogramma rechts op de pagina.
Voor de cursussen van komende winter en voorjaar kiest u bij het seizoen voor ‘2021-winter/voorjaar’ of ‘2021-voorjaar/zomer’.
Bij de locatie kunt u kiezen voor de stad van uw keuze (Groningen, Leeuwarden, Assen) of voor ‘Groningen en online’ en ‘Leeuwarden en online’. De meeste cursussen worden zowel op locatie als online aangeboden.

Als u een cursus vol is kunt u zich alleen nog inschrijven voor het online volgen van de betreffende cursus. De informatie hierover staat vermeld bij de cursus.

Cursussen online
Voor een aantal cursussen is het nu alleen (nog) mogelijk om deze online te volgen. De aanmeldingsdatum voor deze cursussen is verlengd, u kunt zich een langer inschrijven dan in de gids vermeld stond. Ook staan er nieuwe cursussen bij, die niet vermeld staan in de cursusgids. U vindt de online cursussen onder het filter ‘locatie’ bij het kopje ‘alleen online’.


${course.course_number} ${course.title}
meer informatie inschrijven wachtlijst inschrijven
  • docent: ${teacher.firstname} ${teacher.middlename} ${teacher.lastname}
  • dag: ${course.day}
  • in: ${course.city.title}
  • seizoen: ${course.season.title}
  • Vakgebied: ${course.field.title}
 
Filter aanbod

${this.count} cursussen gevonden
x ${day} x ${getTitle('cities', city)} x ${getTitle('seasons', season)} x ${getTitle('courses', course)}