Menu

Registreren en inloggen

Allereerst:
1
. Op de HOVO site staat veel informatie. Het is soms lastig om dit allemaal goed in beeld te krijgen op een mobiele telefoon. Bij voorkeur gebruikt u een pc of laptop. Deze handleiding gaat uit van het gebruik van pc of laptop.
2. Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft en kent beveiligingsrisico’s. Het is niet mogelijk om met deze browser op de HOVO site te registreren of in te loggen. Beter gebruikt u Chrome, Firefox of Microsoft Edge.  (Hoe verander ik mijn browser?)

– Registreren.
Om te kunnen inschrijven voor een cursus dient u zich eenmalig te registreren. U kunt dit doen door de cursus van uw keuze aan te klikken. Als u nog niet bent geregistreerd kiest u voor ‘registreren’.
U kunt zich ook registreren door te klikken op het gele blokje ‘registreren’ bovenaan de pagina. U kunt zich dan als belangstellende registreren zónder dat u zich meteen inschrijft voor een cursus. U ontvangt dan, als u dat aangeeft, de eerstvolgende cursusgids automatisch.

– Gebruikersnaam en wachtwoord
Na registratie ontvangt u een mail met uw gebruiksnaam en een wachtwoord. De gebruikersnaam is óf uw voornaam óf uw emailadres. Het wachtwoord kunt u zelf veranderen nadat u voor de eerste keer ben ingelogd.  
Let op, het kan even duren voor de mail binnenkomt. Wacht u een kwartiertje voordat u het nogmaals probeert. Kijkt u ook even in uw spam als er geen mail binnen komt.

Inloggen
Als u zich wilt inschrijven voor een cursus en u bent al geregistreerd, dan kunt u klikken op ‘inloggen’. U kunt ook inloggen op uw eigen account met de middelste gele knop bovenaan de pagina. Op uw account vindt u alle praktische informatie betreffende de cursus waarvoor u zich heeft ingeschreven.