Menu

Docentenpagina
Op uw eigen docentpagina vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het geven van uw cursus. U vind hier gegevens over de locatie, de gegevens van de mensen die zich voor uw cursus hebben ingeschreven en u kunt hier uw cursusmateriaal plaatsen.

Deelnemerslijst.
Door rechts ‘mijn hovo’ aan te klikken krijgt u de presentielijst en de deelnemerslijst te zien. De presentielijst kunt u, indien gewenst, gebruiken om de aanwezigheid van uw cursisten te monitoren (alleen bruikbaar voor kleine cursus). In de deelnemerslijst vind u ook de mailgegevens en het adres van de deelnemers (voor zover men hiervoor toestemming heeft gegeven).

Cursussen.
Als u rechts ‘cursussen’ selecteert, dan kunt u in het linkervak uw cursus openen door op de naam te klikken. U krijgt dan de informatie over de locatie en u ziet het cursusmateriaal dat u heeft geplaatst. Uw cursisten krijgen deze gegevens ook te zien op hun eigen pagina.

Cursusmateriaal.
Door ‘cursusmateriaal’ te selecteren kunt u uw eigen cursusmateriaal uploaden. Met ‘browse’ zoekt u de file die u wilt uploaden (max. 50 mb) en deze selecteert u. (openen dus)
Daarna klikt u in de balk ‘selecteer een cursus’ en maakt u de keuze voor de cursus waar dit cursusmateriaal bij hoort.
U ziet het geselecteerde bestand onderaan terug in het ‘uploadachief en onder ‘cursussen’ (zie hierboven) Anders dan voorheen is het cursusmateriaal dus alléén zichtbaar voor de ingeschreven cursisten.
Wilt u materiaal verwijderen, dan gaat u naar het uploadarchief, selecteert opnieuw de juiste cursus en u kunt het bestand verwijderen.

Mocht u nog tegen problemen aanlopen of vragen hebben bij het gebruik van uw pagina, mail ons dan via hovo@rug.nl of bel naar 050 – 3636597 (tussen 9 en 12 uur). Of loop even langs als u in de buurt bent.