Menu

Cursusinschrijving en ‘Mijn Hovo’.

inschrijven voor een cursus
Om in te schrijven voor een cursus kunt u het beste eerst inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Bent u eenmaal ingelogd, dan gaat u daarná naar ‘cursussen’ in de paarse balk bovenaan de pagina. Als u deze knop selecteert krijgt u álle cursussen op codenummer (beginnend met de cursussen in Drenthe) te zien. De cursussen zijn dus niet meer geselecteerd per locatie en vakgebied.
Met de filtermogelijkheid (rechterkolom) kunt u nu zélf selecteren op locatie en vakgebied (en ook op seizoen en dag). Zo kunt u snel zoeken op uw voorkeuren en de cursus van uw keuze vinden.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving in uw mailbox.   

Naar ‘Mijn Hovo’
(Let op, direct na inschrijving staat u nog steeds ingelogd, op de meest linkse van de drie gele knoppen bovenaan de pagina staat dan ‘Mijn Hovo’ op de middelste knop staat ‘loguit’).  
Als u een volgende keer opnieuw wilt inloggen, bijvoorbeeld om uw cursusmateriaal te bekijken, dan gaat u naar de middelste gele knop (inloggen). Na het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord komt u op de pagina ‘Mijn Hovo’. Op deze pagina vindt u de informatie van uw cursus(sen) en uw persoonlijke gegevens.

– Cursusinformatie op Mijn Hovo
Voor informatie over uw cursus(sen) kunt u rechts op de pagina klikken op ‘mijn cursussen’. Links op de pagina ziet u dan alle cursussen waarvoor u zich heeft ingeschreven. Door te klikken op de titel van een cursus (in geel) krijgt u de informatie over tijdstippen en locatie.

Onder ‘downloads’ kunt u het eventueel door uw docent geplaatste cursusmateriaal downloaden.

Kort voor aanvang van de cursus kunt u, door te klikken op ‘deelnemerslijst’ ook de deelnemerslijst van uw medecursisten downloaden (tenzij men hiervoor geen toestemming heeft gegeven)

Naast de cursusinformatie kunt u via ‘mijn hovo’ ook de door u ingevoerde persoonlijke gegevens controleren (bijvoorbeeld of uw wel of niet de Nieuwsbrief en/of cursusgids wilt ontvangen en of uw gegevens op de deelnemerslijst vermeld mogen worden).
Ook kunt u hier uw gebruikersnaam of wachtwoord wijzigen.