Menu

Update Corona-maatregelen. Geen colleges tot 1 juni

Meer informatie.

Update Corona-maatregelen 23 maart

HOVO Noord-Nederland heeft alle cursussen tijdelijke stop moeten zetten. Ingevolge de maatregelen van de Nederlandse overheid zal dit in ieder geval tot 1 juni duren.
Wij proberen om de cursussen zo mogelijk in een andere vorm (digitaal) aan te bieden. Een en ander zal tijd kosten, wij proberen u hierover zo snel mogelijk te informeren.
Een aantal cursussen wordt op dit moment al online gegeven.

Aangezien alle HOVO medewerkers thuis moeten werken, kan de telefoon van HOVO Noord-Nederland op dit moment niet worden beantwoord. Wij zijn echter nog steeds bereikbaar, u kunt voor vragen en opmerkingen een mail sturen naar: hovo@rug.nl.

Bestuur en medewerkers van HOVO Noord-Nederland wensen u veel sterkte en gezondheid in deze moeilijke en verwarrende tijd.

Cursusgids
We hopen dat u een goede keuze kunt maken uit ons cursusaanbod.

HOVO Noord-Nederland: OMDAT U MEER WILT WETEN!

U wilt uzelf blijven ontwikkelen, blijven leren. Leren over onderwerpen waar u altijd al meer van wilde weten, zoals geschiedenis en archeologie, kunst- en cultuurwetenschap of filosofie.  Kennismaken met nieuwe benaderingen en inzichten uit de psychologie of uw begrip vergroten op het gebied van natuurwetenschap en kosmologie.  
Of meer begrijpen van hedendaagse ontwikkelingen en de veranderingen en bedreigingen van onze maatschappij.
Dan kiest u voor een van onze inspirerende Hovo-cursussen. Colleges op niveau, met gespecialiseerde docenten en met gelijkgestemden als uw medestudenten.

U wilt uzelf blijven ontwikkelen, blijven leren.

Cursusgids
We hopen dat u een goede keuze kunt maken uit ons cursusaanbod.
CURSUS UITGELICHT
ACTUEEL
Senioren Academie nu HOVO Noord-Nederland

Met deze nieuwe website is de vernieuwing van Senioren Academie voltooid. De eerste stap was de vernieuwing van de cursusgids, nu is ook de website aangepast en zullen we definitief verder gaan onder de naam HOVO Noord-Nederland!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
${error}
${success}
Ongeveer 4 x per jaar verzenden wij onze nieuwsbrief met actuele informatie over onze activiteiten en nieuw cursusaanbod. Wilt u graag op de hoogte blijven? Meld u dan hier aan.

HOVO NOORD-NEDERLAND VOOR CURSUSSEN OP ACADEMISCH NIVEAU

HOVO Noord-Nederland biedt in Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe) het hovo-onderwijs aan, gericht op mensen vanaf 50 jaar. HOVO Noord-Nederland is gelieerd aan drie instellingen voor hoger onderwijs: de Rijksuniversiteit Groningen, de Hanzehogeschool Groningen en NHLStenden Hogeschool in Leeuwarden.